Henkilökunta

Eemeli Välimäki

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja faskiakäsittelijä.

Eemeli Your Bodyn perustaja. Satakunnasta lähtöisin oleva koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. 

Perustin Your Bodyn 2018 heti valmistumiseni jälkeen. Ensimmäiset kaksi vuotta meni yksityisyrittäjänä, mutta lokakuussa 2020 laajensin toimintaani isompiin tiloihin ja nyt Your Bodylla toimii 6 hyvinvointialan yrittäjää. 

Vuosien kuluessa asiakaskuntaani on kuulunut niin eläkeläisiä, työssäkäyviä, nuoria kuin eritasoisia urheilijoita.

Oman ammattimaisen urheilun kautta olen saanut rakennettua itselleni laajan asiakasverkoston, sekä kerryttänyt ymmärrystäni tavoitteellisesta harjoittelusta. Yleisurheilu ja erityisesti juoksu ovat olleet suuri osa elämääni. Tämän ansiosta tieto sen harjoittelusta ja lihashuollosta ovat todella korkealla tasolla. Olen myös päässyt työskentelemään seura- ja maajoukkueurheilijoiden tukena yleisurheilussa, pesäpallossa ja triathlonissa. Työnkuviin ovat kuuluneet niin valmentajan kuin lihashuoltajan roolit. 

“Jos urheiluhieronta toimii ja tehoaa olympiatason urheilijalle, miksi se ei toimisi kaikille muillekin?” 

Erityisosaamiseni ja mielenkiintoni ovat asiakkaan kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ja terveydessä. Vastaanotolla päivittäin käyvien huippu-urheilijoiden myötä urheiluvammojen hoito ja ennaltaehkäisy, erilaiset hermostolliset ongelmat, sekä tuki- ja liikuntaelimistön vaivat ovat tulleet tutuiksi. Hieronnassa teen useita erilaisia lihasten voima- ja kiputestejä. Käytössäni on myös dynamometri, joka antaa tarkkoja lukuja puolieroista, liikkuvuudesta ja mahdollisista lihasheikkouksista. Nämä testaukset mahdollistavat asiakkaan oireiden syyn paikallistamisen ja parhaan mahdollisen hoidon suunnittelun. Hoitotyössäni toimin jokaisella asiakaskäynnillä asiakkaan tarpeen mukaan hyödyntäen viimeisintä tutkittua tietoa, sekä opittuja turvallisia tekniikoita. 

Hieronnoissa hyödynnän manuaalista faskiakäsittelyä, triggerpistekäsittelyä, poikittaistekniikoita ja mobilisointeja, jotka ovat omaa erikoisosaamistani.

“Työn suola on se, kun pystyy auttamaan.”

Ulkomaanleiritykset: 

 • 4/2019 Teneriffa, Espanja (JKU)
 • 4/2020 Orlando, USA (Pituushyppy, FIN MJ)
 • 11/2020 Stellenbosch, Etelä-Afrikka (Pituushyppy, FIN MJ)
 • 4/2021 Stellenbosch, Etelä-Afrikka (Kristian Pulli OLY)
 • 11/2021 Potchefstroom, Etelä-Afrikka (Team Finland)
 • 4/2022 Teneriffa, Espanja (Pikajuoksu, FIN MJ)
 • 7/2022 Pajulahti, Suomi (Nina Chydenius MJ)
 • 8/2022 München, Saksa (EM-kilpailut, Team Finland)
 • 11/2022 Dullstroom, Etelä-Afrikka (Nina Chydenius MJ)
 • 12/2022 Potchefstroom, Etelä-Afrikka (400m & 400m aj. MJ)
 • 2/2023 Karlstad, Ruotsi (PM-kilpailut, Team Finland)

Koulutus: Koulutettu hieroja / urheiluhieroja 2018.

Tuukka Mäkelä

Tuukka on Pohjois-Karjalasta lähtöisin oleva koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja kuntosalivalmentaja. 

Opiskelen tällä hetkellä Jyväskylän yliopistossa liikuntalääketiedettä. Vapaa-ajalla harrastuksiini kuuluu kuntosaliharjoittelu, juoksulenkkeily, maastohiihto, ulkoilu sekä kaikki pallopelit, jos vaan pelejä löytyy!

Minulla on kilpaurheilutaustaa maastohiihdon, jalkapallon sekä salibandyn puolelta ja näiden avulla olen saanut laajan käsityksen hyvin erityyppisten lajien ominaisuuksista, sekä lihashuollollisista haasteista. Omakohtaista kokemusta tavoitteellisesta harjoittelusta ja sen vaatimuksista on siis kertynyt useiden vuosien ajalta!

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi, urheiluhierojaksi ja kuntosalivalmentajaksi vuonna 2018. Valmistumisen jälkeen olen kehittänyt tietotaitoani etenkin lihasperäisten kipujen hoitoon, urheilua ja liikuntaa tukevaan lihashuoltoon, sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Olen työskennellyt paljon huippu-urheilijoiden kanssa ja kerännyt runsaasti kokemusta, sekä osaamista kokonaisvaltaisesta kehon toiminnan edistämisestä. 

Hyödynnän hoidoissani runsaasti triggerpiste- ja poikittaiskäsittely tekniikoita, joiden avulla saan lihakseen tarkan ja tehokkaan hoitovaikutuksen. Lisäksi olen kehittänyt monipuolisia liikettä tukevia ja suorituskykyä edistäviä hierontamenetelmiä, joilla pystyn takaamaan laadukkaan hoidon jokainen kerta.

“Kivut ja jumit jätetään hierontahuoneeseen.”

Operatiivinen johtaja, TtK (Liikuntalääketiede maisteriopiskelija, JYU), Koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja kuntosalivalmentaja

Henna Hakkarainen

Henna on Jyväskylästä kotoisin oleva koulutettu hieroja ja
urheiluhieroja.

Urheilu on aina ollut tärkeä osa elämääni, jonka myötä kiinnostus
työskennellä urheilun ja hyvinvoinnin parissa on lähtenyt.
Urheilutaustaa minulta löytyy muodostelmaluistelusta, sekä
yleisurheilusta. Tällä hetkellä vapaa-aikani kuluu salilla bodauksen ja
voimanoston parissa.

Olen valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2019. Lisäksi olen käynyt
jatko-opintoina purentalihasten käsittelykurssin, sekä
fasciarautakurssin. Työssäni hyödynnän fasciarautoja,
triggerpistekäsittelyjä, sekä mobilisoivia otteita.

Monipuolinen urheilutaustani auttaa ymmärtämään erilaisia urheilulajeja,
sekä vammojen syntyä ja kuntoutusta. Olen päässyt työskentelemään
huippu-urheilijoiden kanssa, joka on auttanut kasvattamaan omaa
osaamistani. Olen toiminut myös Jyväskylän kenttäurheilijoiden
lihashuoltajana nuorten SM-kisoissa 2021, SM-viesteissä 2021, nuorten
halli SM-kisoissa 2022 ja 2023, sekä halli SM-kisoissa 2023.

”Haluan auttaa jokaista asiakastani parhaalla mahdollisella tavalla
lähtökohdasta riippumatta.”

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja, purentalihaskäsittelijä ja faskiakäsittelijä.

Eino Kauppila

Eino on Helsingistä lähtöisin oleva fysioterapeutti. Kiinnostuksen kohteita ovat biomekaniikka, urheilijan harjoittelun optimointi ja loukkaantumisten kuntoutus ja ehkäisy.

Kun loukkaantuminen tai vamma sattuu, on se myös mahdollisuus. Kuntoutuksessa voidaan kokonaisvaltaisesti valmistautua lajiin paluuseen ja parantaa kaikkia heikkoja ominaisuuksia, eikä keskittyä ainoastaan vammaan tai kipukohtaan. On tärkeää, että lajiin ja harjoitteluun palatessa mm. voimatasot ovat vähintään samalla tasolla, kuin ennen loukkaantumista – mieluummin urheilija on vahvempi palatessaan täysipainoisesti lajin pariin! 

Onnistunut fysioterapia tarkoittaa vahvempaa ja fiksummin treenaavaa urheilijaa, vähemmän loukkaantumisia, enemmän täysipainoista harjoittelua ja ennen kaikkea parempia suorituksia tärkeinä hetkinä. Fysioterapeutin rooli urheilussa on mahdollistaa urheilijalle parempi suorituskyky ja auttaa valmentajaa toteuttamaan omaa suunnitelmaansa. Urheilijan fysioterapiassa tulee huomioida paitsi jokaisen lajin vaatimukset, usein myös esimerkiksi yksilöllinen pelityyli, pelipaikka ja kokonaiskuormitus.

”Loukkaantumisia ja vammoja sattuu. Tärkeintä on, että niistä palaisi vahvempana ja valmiimpana takaisin lajin pariin.”

Fysioterapeutti AMK

Arttu Hattunen

Arttu on Etelä-Savosta kotoisin oleva koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja kuntosalivalmentaja.

Liikunta on pienestä asti ollut lähellä sydäntä ja vapaa-aika kuluukin mukavasti punttien kanssa kolistellessa. Lämpimämpään vuodenaikaan mukaan mahtuu myös pyöräily, rantalentopallo ja muut ulkopelit. Muuta urheilutaustaa nuoruudesta löytyy mm. lentopallon, jalkapallon ja breakdancen puolelta. Olen myös valmentanut lentopalloa kaksi vuotta apu- ja fysiikkavalmentajana.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi, urheiluhierojaksi ja kuntosalivalmentajaksi 2018. Olen käynyt myös jatko-opintoina erikoishierojan tutkintoa, jossa osa-alueina ovat mm. ylä- ja alaraajakipuisen potilaan hoitaminen, sekä purentalihaskäsittely.

Monipuolisen lajitaustani lisäksi vahvuutenani pidän kattavaa “työkalupakkia”, josta valitsen oikeat tekniikat asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Hieronnassani hyödynnän monipuolisesti triggerpistetekniikoita ja mobilisoivia otteita perusotteiden lisäksi. Etenkin lantion alueen ongelmista ja olkapään vaivoista minulle on kertynyt paljon kokemusta.

“Oli kyse sitten lihasperäisistä kiputiloista, urheilijan lihashuollosta tai ihan vaan halusta rentoutua ja saada työ- ja opiskelustressiä purettua, minulta saat apua.”

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja, purentalihaskäsittelijä ja kuntosalivalmentaja

Oskari Kaihovaara

Oskari on Etelä-Savosta lähtöisin oleva urheiluhieroja, liikuntaneuvoja ja personal trainer.

Valmistuin Tanhuvaaran Urheiluopistosta 2016 liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi. Kolmen vuoden koulutuksesta sain erittäin hyvän pohjan anatomiasta ja fysiologiasta valmennusoppeihin, joihin syvennyin viimeisenä opintovuotenani. Erikoistumisvuonna minulla oli 10 asiakasta yli puolen vuoden ajan, joten koulutus oli todella laaja. Olen ollut myös kuntoutuskeskuksessa fysioterapeuttien kanssa tekemässä yhteistyötä työikäisten kuntoutujien parissa.
 
Olen tehnyt henkilökohtaisia valmennuksia kuntosalilla useita vuosia, sekä valmentanut juoksukoulua ja jalkapalloa. Olen myös pelannut ammatikseni jalkapalloa ja harrastanut säännöllistä kestävyysurheilua koko ikäni. Lihaskuntoharjoittelusta minulla on
kokemusta useamman vuoden ajalta. Vapaa-aika meneekin tällä hetkellä salilla voimannoston parissa. Valmennuksissa asiakkaana on ollut päänsäätöisesti urheilijoita ja fysiikka-, sekä voimapuolen valmennus lajikohtaisesti on suurin mielenkiinnonkohteeni.
Lisäksi olen auttanut asiakkaita painonpudotuksessa ja lihasmassan kasvatuksessa.
Yksilövalmennuksen avulla selvitän asiakkaan tilanteen yksilöidysti ja en käytä samaa sapluunaa jokaiselle asiakkaalle! Hierontatyössä vahvuuksiini kuuluu alaselän ja alaraajojen eri kiputilat, plantaarifaskiitin ja rintarangasta johtuvien rytmihäiriöiden hoito, sekä pehmytkudoksista, triggerpisteistä ja faskiasta johtuvien virheasentojen hoito.  Käytän paljon hieronnassa muokkaavia otteita, mobilisoivia otteita ja triggerpistekäsittelyä. Teetän hoidon aikana myös voimatestejä, joiden avulla selvitän laajemmin mistä kivut voivat johtua.

Tavoitteenani on parantaa yleistä kehon toimintaa faskialinjojen kautta.

Ulkomaanleiritykset: 

 • Talvi 2022/2023 Jyväskylä, Suomi (Aitajuoksu, SUL)
 • 5/2023 Teneriffa, Espanja (Team Finland) 
 • Puola 6/2023 Chorzow, Puola EM-joukkuemestaruuskilpailut (Team Finland)

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja, faskiakäsittelijä, purentalihaskäsittelijä, personal trainer ja liikuntaneuvoja.

Santeri Nurmeksela

Santeri on Porista kotoisin oleva naprapaatti, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja.

Valmistuin urheiluhierojaksi vuonna 2016 Jyväskylän hierojakoulusta. Valmistumisen jälkeen halusin oppia lisää tuki- ja liikuntaelinsairauksista ja toiminnanhäiriöstä, joten aloitin naprapaatin opinnot Kotkassa. Naprapaatiksi valmistuin vuonna 2020. Pidän tärkeänä oman osaamisen kehittämistä ja uusien asioiden oppimista!

Pyrin työssäni selvittämään vaivan syytä kattavan alkuhaastattelun avulla sekä suorittamalla tarvittavia ortopedisiä, neurologisia ja manuaalisia testejä. Tutkimisesta saatujen tietojen perusteella tehdään yhdessä hoitosuunnitelma, jota lähdetään toteuttamaan. Erityisosaamiseeni kuuluu selkärangan ja raajanivelten mobilisaatio- ja manipulaatiohoidot, mutta hyödynnän vastaanotolla myös esimerkiksi pehmytkudoskäsittelyä ja harjoitusterapiaa. 

Oman taustani takia minua kiinnostaa erityisesti kestävyysurheilulajeihin, kuten juoksuun, uintiin ja pyöräilyyn liittyvät kivut ja ongelmat. Myös Crossfit, voimanosto ja painonnosto ovat lähellä sydäntä.

Vapaa-ajalla minut löytää todennäköisimmin Sippulanniemen kuntoradalta hikikarpaloita nieleskellen!

Naprapaatti (amk), koulutettu hieroja ja urheiluhieroja

Adam Talka

Adam on Porvoosta kotoisin oleva opiskelija.

Opiskelen tällä hetkellä Jyväskylän yliopistossa liikuntalääketiedettä. Opintojeni ohella olen työskennellyt työhyvinvoinnin- ja henkilökohtaisten hyvinvointikartoitusten parissa.
Työtehtävissäni olen auttanut asiakkaitani esimerkiksi liikunnan aloittamiseen, painonhallintaan, kuntosaliharjoitteluun, ravitsemukseen sekä palautumiseen liittyvien tekijöiden optimoinnissa.

Vapaa-ajallani olen aktiivinen liikkuja, ja tämänhetkinen pääpainoni sijaitsee kuntosaliharjoittelussa. Oma aktiiviurheilutaustani sijaitsee jalkapallon puolella, jonka parissa tuli toimittua noin kymmenen vuoden ajan.

Oma ammattitaitoni ja mielenkiintoni liittyy erityisesti organisaatioiden ja yksittäisten
työntekijöiden työhyvinvoinnin edistämiseen. Opintojeni kautta olen laajentunut osaamistani liikuntalääketieteen lisäksi liikuntapsykologian- ja kauppatieteiden kentältä. Omassa työskentelyssäni pyrin huomioimaan asiakkaan mahdollisimman henkilökohtaisesti, ja auttamaan häntä löytämään omat vahvuutensa terveyden saralta. Uskon vahvasti ennaltaehkäisevään työhön terveyden edistämisen parissa, ja tämän asian tiimoilta haluan auttaa myös Your Bodyn asiakkaita!

”Autan sinua löytämään itsellesi mieleiset ja kestävät tavat liikkua ja toimia terveellisesti”

TtK (Liikuntalääketiede JYU, maisteriopiskelija)

Timo Pasanen

Timo on Keski-Suomesta lähtöisin oleva koulutettu hieroja ja urheiluhieroja, joka on erikoistunut faskiakäsittelyyn. 

Olen toiminut hierojana 15 vuotta ja niistä merkittävän osan hierojakouluttajana Suomen hierojakoululla Jyväskylän toimipisteessä. Vapaa-ajalla aikani kuluu pyöräillen ja lenkkeillen. Lisäksi olen intohimoinen penkkiurheilija.

Olen kouluttanut itseäni runsaasti vuosien saatossa ja osallistunut muun muassa AP Lindbergin järjestämiin Anatomy Trains In Structure Function 1 ja 2 faskiakoulutuksiin sekä Jari Ylisen ja Harri Rovion faskiahieronta ja -tekniikka kursseille. Talvella 2021 toimin Suomen pituushyppymaajoukkueen hierojana Etelä-Afrikan leirillä Stellenboschissa.

Vahvuuksiani ovat ehdottomasti faskiakäsittely ja triggerpistekäsittely. Olen kehittänyt oman tyylin ja tavan hoitaa kehon erilaisia ongelma- ja häiriötiloja. Kykenen myös tarvittaessa ohjeistamaan omatoimiseen kehonhuoltoon liittyvissä asioissa. Tavoitteenani on hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti faskialinjojen avulla. 

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja faskiakäsittelijä