Henkilökunta

Eemeli Välimäki

Eemeli Your Bodyn perustaja. Satakunnasta lähtöisin oleva koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. 

Perustin Your Bodyn 2018 heti valmistumiseni jälkeen. Ensimmäiset kaksi vuotta meni yksityisyrittäjänä, mutta lokakuussa 2020 laajensin toimintaani isompiin tiloihin ja nyt Your Bodylla toimii 6 hyvinvointialan yrittäjää. 

Vuosien kuluessa asiakaskuntaani on kuulunut niin eläkeläisiä, työssäkäyviä, nuoria kuin eritasoisia urheilijoita.

Oman ammattimaisen urheilun kautta olen saanut rakennettua itselleni laajan asiakasverkoston, sekä kerryttänyt ymmärrystäni tavoitteellisesta harjoittelusta. Yleisurheilu ja erityisesti juoksu ovat olleet suuri osa elämääni. Tämän ansiosta tieto sen harjoittelusta ja lihashuollosta ovat todella korkealla tasolla. Olen myös päässyt työskentelemään seura- ja maajoukkueurheilijoiden tukena yleisurheilussa, pesäpallossa ja triathlonissa. Työnkuviin ovat kuuluneet niin valmentajan kuin lihashuoltajan roolit. 

“Jos urheiluhieronta toimii ja tehoaa olympiatason urheilijalle, miksi se ei toimisi kaikille muillekin?” 

Erityisosaamiseni ja mielenkiintoni ovat asiakkaan kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ja terveydessä. Vastaanotolla päivittäin käyvien huippu-urheilijoiden myötä urheiluvammojen hoito ja ennaltaehkäisy, erilaiset hermostolliset ongelmat, sekä tuki- ja liikuntaelimistön vaivat ovat tulleet tutuiksi. Hieronnassa teen useita erilaisia lihasten voima- ja kiputestejä. Käytössäni on myös dynamometri, joka antaa tarkkoja lukuja puolieroista, liikkuvuudesta ja mahdollisista lihasheikkouksista. Nämä testaukset mahdollistavat asiakkaan oireiden syyn paikallistamisen ja parhaan mahdollisen hoidon suunnittelun. Hoitotyössäni toimin jokaisella asiakaskäynnillä asiakkaan tarpeen mukaan hyödyntäen viimeisintä tutkittua tietoa, sekä opittuja turvallisia tekniikoita. 

Hieronnoissa hyödynnän manuaalista faskiakäsittelyä, triggerpistekäsittelyä, poikittaistekniikoita ja mobilisointeja, jotka ovat omaa erikoisosaamistani.

“Työn suola on se, kun saa asiakkaalta kivut pois.”

Ulkomaanleiritykset: 

  • 4/2019 Teneriffa, Espanja (JKU)
  • 4/2020 Orlando, USA (Pituushyppy, FIN MJ)
  • 11/2020 Stellenbosch, Etelä-Afrikka (Pituushyppy, FIN MJ)
  • 4/2021 Stellenbosch, Etelä-Afrikka (Kristian Pulli OLY)
  • 11/2021 Potchefstroom, Etelä-Afrikka (Team Finland)
  • 4/2022 Teneriffa, Espanja (Pikajuoksu, FIN MJ)
  • 7/2022 Pajulahti, Suomi (Nina Chydenius MJ)
  • 8/2022 München, Saksa (EM-kilpailut, Team Finland)
  • 11/2022 Dullstroom, Etelä-Afrikka (Nina Chydenius MJ)
  • 12/2022 Potchefstroom, Etelä-Afrikka (400m & 400m aj. MJ)

Koulutus: Koulutettu hieroja / urheiluhieroja 2018.

Eemeli Välimäki

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja faskiakäsittelijä.

Tuukka on Pohjois-Karjalasta lähtöisin oleva koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja kuntosalivalmentaja. 

Opiskelen tällä hetkellä Jyväskylän yliopistossa liikuntalääketiedettä. Vapaa-ajalla harrastuksiini kuuluu kuntosaliharjoittelu, juoksulenkkeily, maastohiihto, ulkoilu sekä kaikki pallopelit, jos vaan pelejä löytyy!

Minulla on kilpaurheilutaustaa maastohiihdon, jalkapallon sekä salibandyn puolelta ja näiden avulla olen saanut laajan käsityksen hyvin erityyppisten lajien ominaisuuksista, sekä lihashuollollisista haasteista. Omakohtaista kokemusta tavoitteellisesta harjoittelusta ja sen vaatimuksista on siis kertynyt useiden vuosien ajalta!

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi, urheiluhierojaksi ja kuntosalivalmentajaksi vuonna 2018. Valmistumisen jälkeen olen kehittänyt tietotaitoani etenkin lihasperäisten kipujen hoitoon, urheilua ja liikuntaa tukevaan lihashuoltoon, sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Olen työskennellyt paljon huippu-urheilijoiden kanssa ja kerännyt runsaasti kokemusta, sekä osaamista kokonaisvaltaisesta kehon toiminnan edistämisestä. 

Hyödynnän hoidoissani runsaasti triggerpiste- ja poikittaiskäsittely tekniikoita, joiden avulla saan lihakseen tarkan ja tehokkaan hoitovaikutuksen. Lisäksi olen kehittänyt monipuolisia liikettä tukevia ja suorituskykyä edistäviä hierontamenetelmiä, joilla pystyn takaamaan laadukkaan hoidon jokainen kerta.

“Kivut ja jumit jätetään hierontahuoneeseen.”

Tuukka Mäkelä

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja kuntosalivalmentaja

Otto_edit

Otto on Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin oleva koulutettu hieroja / urheiluhieroja. 

Opiskelen tällä hetkellä Jyväskylän yliopistossa biomekaniikkaa. Minulta löytyy myös liikuntaneuvojan ja kuntosaliohjaajan tutkinnot 2011. 

Hierontojen ohella valmenna yleisurheilijoita ja toimin fysiikka valmentajana mm. telinevoimistelun parissa. 

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi / urheiluhierojaksi 2012. Valmistumisen jälkeen olen ollut yleisurheilumaajoukkueen mukana lihashuoltajana kisoissa ja leirityksillä vuodesta 2017. Kohokohtina mm: vuonna 2018 moniotteluiden kutsukilpailu Götzissä Suomen ottelijan lihashuoltajana, Tampereella 2018 järjestetyt U20 MM-kisat kisajärjestäjän lihashuollossa sekä vuoden 2019 Pohjoismaiden mestaruus ottelut jossa lihashuoltotiimi onnistui pitämään kaikki urheilijat ehjinä läpi otteluiden.

Otto Raja-aho

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja

Henna on Jyväskylästä kotoisin oleva koulutettu hieroja / urheiluhieroja. 

Urheilu on aina ollut minulle tärkeä osa elämää, josta alkoi kiinnostus hyvinvoinnin edistämiseen ja urheilusuorituksen parantamiseen. 

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi / urheiluhierojaksi vuonna 2019. Urheilutaustaa itseltäni löytyy muodostelmaluistelusta sekä yleisurheilusta. Tällä hetkellä harrastan fitness-urheilua.

Henna Hakkarainen

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja, purentalihaskäsittelijä ja faskiakäsittelijä.

Eino on Helsingistä lähtöisin oleva fysioterapeutti. Kiinnostuksen kohteita ovat biomekaniikka, urheilijan harjoittelun optimointi ja loukkaantumisten kuntoutus ja ehkäisy.

Kun loukkaantuminen tai vamma sattuu, on se myös mahdollisuus. Kuntoutuksessa voidaan kokonaisvaltaisesti valmistautua lajiin paluuseen ja parantaa kaikkia heikkoja ominaisuuksia, eikä keskittyä ainoastaan vammaan tai kipukohtaan. On tärkeää, että lajiin ja harjoitteluun palatessa mm. voimatasot ovat vähintään samalla tasolla, kuin ennen loukkaantumista – mieluummin urheilija on vahvempi palatessaan täysipainoisesti lajin pariin! 

Onnistunut fysioterapia tarkoittaa vahvempaa ja fiksummin treenaavaa urheilijaa, vähemmän loukkaantumisia, enemmän täysipainoista harjoittelua ja ennen kaikkea parempia suorituksia tärkeinä hetkinä. Fysioterapeutin rooli urheilussa on mahdollistaa urheilijalle parempi suorituskyky ja auttaa valmentajaa toteuttamaan omaa suunnitelmaansa. Urheilijan fysioterapiassa tulee huomioida paitsi jokaisen lajin vaatimukset, usein myös esimerkiksi yksilöllinen pelityyli, pelipaikka ja kokonaiskuormitus.

”Loukkaantumisia ja vammoja sattuu. Tärkeintä on, että niistä palaisi vahvempana ja valmiimpana takaisin lajin pariin.”

Eino Kauppila

Fysioterapeutti AMK

Arttu on Etelä-Savosta kotoisin oleva koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja kuntosalivalmentaja.

Liikunta on pienestä asti ollut lähellä sydäntä ja vapaa-aika kuluukin mukavasti punttien kanssa kolistellessa. Lämpimämpään vuodenaikaan mukaan mahtuu myös pyöräily, rantalentopallo ja muut ulkopelit. Muuta urheilutaustaa nuoruudesta löytyy mm. lentopallon, jalkapallon ja breakdancen puolelta. Olen myös valmentanut lentopalloa kaksi vuotta apu- ja fysiikkavalmentajana.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi, urheiluhierojaksi ja kuntosalivalmentajaksi 2018. Olen käynyt myös jatko-opintoina erikoishierojan tutkintoa, jossa osa-alueina ovat mm. ylä- ja alaraajakipuisen potilaan hoitaminen, sekä purentalihaskäsittely.

Monipuolisen lajitaustani lisäksi vahvuutenani pidän kattavaa “työkalupakkia”, josta valitsen oikeat tekniikat asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Hieronnassani hyödynnän monipuolisesti triggerpistetekniikoita ja mobilisoivia otteita perusotteiden lisäksi. Etenkin lantion alueen ongelmista ja olkapään vaivoista minulle on kertynyt paljon kokemusta.

“Oli kyse sitten lihasperäisistä kiputiloista, urheilijan lihashuollosta tai ihan vaan halusta rentoutua ja saada työ- ja opiskelustressiä purettua, minulta saat apua.”

Arttu Hattunen

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja, purentalihaskäsittelijä ja kuntosalivalmentaja

Oskari
Oskari on Etelä-Savosta lähtöisin oleva urheiluhieroja, liikuntaneuvoja ja personal trainer.
 
Valmistuin Tanhuvaaran Urheiluopistosta 2016 liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi. Kolmen vuoden koulutuksesta sain erittäin hyvän pohjan anatomiasta ja fysiologiasta valmennusoppeihin, joihin syvennyin viimeisenä opintovuotenani. Erikoistumisvuonna minulla oli 10 asiakasta yli puolen vuoden ajan, joten koulutus oli todella laaja. Olen ollut myös kuntoutuskeskuksessa fysioterapeuttien kanssa tekemässä yhteistyötä työikäisten kuntoutujien parissa.
 
Olen tehnyt henkilökohtaisia valmennuksia kuntosalilla useita vuosia, sekä valmentanut juoksukoulua ja jalkapalloa. Olen myös pelannut ammatikseni jalkapalloa ja harrastanut säännöllistä kestävyysurheilua koko ikäni. Lihaskuntoharjoittelusta minulla on
kokemusta useamman vuoden ajalta. Vapaa-aika meneekin tällä hetkellä salilla voimannoston parissa. Valmennuksissa asiakkaana on ollut päänsäätöisesti urheilijoita ja fysiikka-, sekä voimapuolen valmennus lajikohtaisesti on suurin mielenkiinnonkohteeni. 
Lisäksi olen auttanut asiakkaita painonpudotuksessa ja lihasmassan kasvatuksessa.
 
Yksilövalmennuksen avulla selvitän asiakkaan tilanteen yksilöidysti ja en käytä samaa sapluunaa jokaiselle asiakkaalle! Hierontatyössä vahvuuksiini kuuluu alaselän ja alaraajojen eri kiputilat, plantaarifaskiitin ja rintarangasta johtuvien rytmihäiriöiden hoito, sekä pehmytkudoksista, triggerpisteistä ja faskiasta johtuvien virheasentojen hoito.  Käytän paljon hieronnassa muokkaavia otteita, mobilisoivia otteita ja triggerpistekäsittelyä. Teetän hoidon aikana myös voimatestejä, joiden avulla selvitän laajemmin mistä kivut voivat johtua. 
Tavoitteenani on parantaa yleistä kehon toimintaa faskialinjojen kautta.

Oskari Kaihovaara

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja purentalihaskäsittelijä.