LOJER MANUTHERA® 242 MOBILISAATIOPÖYTÄ

LOJER MANUTHERA® 242 MOBILISAATIOPÖYTÄ – MAAILMAN MONIPUOLISIN HOITOPÖYTÄ

”Manuthera 242 mobilisaatiopöytä vie kehonhuollon uudelle tasolle!”

Your Bodyn vastaanotolla on käytössä maailman monipuolisin hoitopöytä Manuthera 242! Manuthera 242 mobilisaatiopöytä mahdollistaa miellyttävän, monipuolisen ja tehokkaan hoidon joka kerta. Pöydän kattavien toimintojen ansiosta terapeuttimme voivat tarjota sinulle entistä laadukkaampaa hoitoa hieronnan ja fysioterapia käyntien yhteydessä!

Manuthera 242 mobilisaatiopöytä koostuu seitsemästä eri osasta, jotka liikkuvat saumattomasti mukaillen kehon luonnollisia liikeratoja. Pöydän keskiosassa sijaitsevat ”pudotuslevyt” mahdollistavat nikamien mobilisoinnin ja erilaisten lukkotilojen hoitamisen. Lisäksi pöydän mukana tulevat traktioliinat yhdistettynä pöydän eri osien liukumaominaisuuksiin mahdollistavat kaularangan, rintarangan ja lantiorangan venyttävät hoidot. Pöydän sähkökäyttöinen kallistusmekanismi takaa monipuolisen hoidon lisäksi turvallisen ja vaivattoman asettumisen hoitopöydälle ilman kyykistelyä tai kierähtelyä!

Varaa aika miellyttävään, monipuoliseen ja tehokkaaseen hoitoon ”Varaa aika” -painikkeen kautta tai sähköpostitse asiakaspalvelu@yourbody.fi

PÖYDÄN KAUTTA HUIPULLE!