Hyvinvointikartoitus

Hyvinvointikartoitus

Mikä on Your Bodyn Hyvinvointikartoitus?

Your Bodyn hyvinvointikartoitus on yksilöllinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin selvitys, jossa sinä saat monipuolisesti tietoa terveystottumuksiisi liittyen. Hyvinvointikartoituksessa selvitetään terveyskäyttäytymistäsi ravitsemuksen, liikunnan, palautumisen, unen sekä stressinhallinnan osalta. Your Bodyn hyvinvointikonsultit luovat yhdessä kanssasi yksilöllisen suunnitelman puutteellisten osa-alueiden parantamiseksi ja haluttujen muutosten kestävyyden varmistamiseksi. Saat tapaamisesta mukaasi kirjalliset kotiohjeet, joiden avulla lähdet opettelemaan uusia ja hyvinvointia edistäviä terveyskäyttäytymisen malleja.

Kenelle Hyvinvointikartoitus sopii?

Hyvinvointikartoitus sopii kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Se antaa sekä yleistä, että yksityiskohtaista tietoa terveyden eri osa-alueista. Hyvinvointikartoitus antaa uusia näkökulmia niin urheilijoille kuin muille hyvinvoinnista ja liikunnasta kiinnostuneille. Urheilijoiden kanssa voidaan esimerkiksi yksityiskohtaisemmin tarkastella palautumisen ja ravitsemuksen optimoimista lajispesifisti. Kuntoilijan tai liikunnan vasta aloittavan kohdalla tarkistetaan asiakkaan omaamat terveyden toimintamallit ja niiden mahdolliset puutteet, sekä lisätään yleistä terveystietoisuutta. Hyvinvointikartoituksessa voidaan myös kehittää keinoja työkuormituksen ja stressin hallintaan sekä niiden ehkäisyyn.

Milloin hakeutua Your Bodyn hyvinvointikartoitukseen?

Your Bodyn hyvinvointikartoitukseen tulee hakeutua, jos koet tarvitsevasi tukea liikunnan, ravitsemuksen, palautumisen, unen tai stressinhallinnan osa-alueilla. Hyvinvointikartoitukseen on myös hyvä hakeutua, mikäli haluat tehdä muutoksen terveyskäyttäytymisessäsi esimerkiksi liikunnan aloittamisen tai painonhallinnan osalta. Jos sinulla on vaivoja, kiputiloja tai liikkumisen haasteita, niin hyvinvointikonsulttimme osaa ohjata sinut Your Bodyn hierojan, fysioterapeutin tai naprapaatin vastaanotolle haasteiden ratkaisemiseksi.

Miten Hyvinvointikartoitus toteutetaan?

Hyvinvointikartoitus toteutetaan etänä Google Meet -videopuhelupalvelun avulla, tai sopimuksen mukaan kasvotusten.

Adam Talka
TtK (Liikuntalääketiede JYU, maisteriopiskelija)
Lue lisää
Optimoi hyvinvointisi
Omaksu terveellisiä elämäntapoja
Previous slide
Next slide

Varaa aika

Varaa aika hyvinvointikartoitukseen viereisellä varauskalenterilla.