RecoveryAir -palautumislahkeet

RecoveryPump –kompressiojärjestelmän teho on kliinisin tutkimuksin todistettu. Patentoidut muotoillut ilmakennot täyttyvät saumattomasti alhaalta ylös stimuloiden kehon lymfaattista järjestelmää.

(lähde: www.palautuminen.com)

Mikä RecoveryPump on?

RecoveryPump -palautumislahkeet on lymfa-aineenvaihduntaa edistävä palautumislaite, joka hyödyntää paineilmaa. Palautumislahkeet nopeuttavat palautumista ja tukevat jalkojen lihaksiston toimintaa esimerkiksi raskaiden harjoitusten tai kilpailujen jälkeen. Lisäksi ne parantavat verenkiertoa, vähentävät lihasväsymystä ja turvotusta jaloissa.

RecoveryPump tarjoaa tehokkaan vaihtoehdon passiiviselle palautumiselle simuloiden aktiivista palautumista, kuten kävelyä.
Laitteessa on kolme hoito-ohjelmaa, joita voit käyttää tarpeidesi
mukaan!

Kenelle soveltuu?

Laitteen käyttö on tehokasta, turvallista ja kivutonta. RecoveryPump -hoidosta hyötyvät niin huippu-urheilijat kuin ikäihmisetkin! Ohjeistamme sinua ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Vie palautuminen uudelle tasolle!

Ota RecoveryPump säännölliseen käyttöön ja paranna suorituskykyäsi, vähennä loukkantumisriskiäsi ja nopeuta palautumistasi! Lahkeet edistävät myös loukkaantumisista ja leikkauksista toipumista.

RecoveryPump -hoitoon pääset varaamalla ajan toimipisteeseemme tai vuokraamalla lahkeet mukaasi esim. kilpailureissulle tai harjoitusleirille!

Lahkeet ovat käytössä asiakaspalvelun ollessa paikalla.

Kysy lisää: